08.11.12

Definida la Selecció Catalana de físic-culturisme que participarà al Mundial

Després del títol europeu, Catalunya buscarà el Campionat del Món a Eslovàquia

L’Open de Catalunya que s’ha disputat aquest cap de setmana al Poliesportiu Maristes de Barcelona ha permès definir els esportistes que representaran la Selecció Catalana en el proper Campionat del Món de físic-culturisme. Són 8 els esportistes del nostre país que el proper dissabte 17 de novembre seran a la localitat eslovaca de Martin, competint pel títol mundial. Són els següents:

MASTER I José María García
MASTER II Antonio Fuentes
BODY FORM Jordana de Haro
Yasmina de Haro
SENIOR -65 KG José Garcerá
SENIOR -70 KG Xavi Mendoza
SENIOR -75 KG Miguel Ángel Sánchez
SENIOR +80 KG Fèlix Barrachina

Després d’haver aconseguit proclamar-se campiona d’Europa per primera vegada el passat mes de juny a Sitges i de la segona posició al Mundial de l’any passat a Itàlia, enguany la Selecció Catalana lluitarà per aconseguir l’anhelada primera posició.