07.11.12

La Selecció de futbol jugarà el 2 de gener en el comiat de Cruyff

El tècnic holandès dirigirà el quart i últim partit com a seleccionador català

La Selecció Catalana de futbol jugarà el tradicional partit de les dates nadalenques el 2 de gener. Encara no se sap el rival que tindrà Catalunya, però el que és segur és que aquest serà l’últim partit que dirigirà Johan Cruyff com a seleccionador català. Cruyff es va reunir ahir amb Andreu Subies, president de la FCF, per comunicar-li la decisió de tancar un cicle molt important de la seva vida en el món del futbol. “Estic molt orgullós d’haver pogut ser jugador, entrenador i seleccionador al país que m’ha acollit, però ara ha arribat el moment de tancar un cicle amb bon gust de boca”, va declarar ahir Cruyff. També va afegir que “ser seleccionador de Catalunya ha estat la meva manera d’agrair al país i a la seva gent tot el que han fet per mi”.

Però la història de Cruyff com a seleccionador no va acabar ahir. El proper 2 de gener es celebrarà el tradicional partit de Nadal de la Selecció Catalana de Futbol a l’Estadi de Cornellà-El Prat i ell serà a la banqueta, dirigint al combinat català. Johan Cruyff va debutar com a seleccionador el 2009 i conclourà la seva brillant tasca aquest proper mes de gener, després d’haver estat al capdavant de la Selecció Catalana absoluta durant quatre partits. En els tres que ja s’han disputat ha aconseguit dues victòries, contra l’Argentina (4-2) i Hondures (4-0), i un empat, el desembre de l’any passat amb Tunísia (0-0).

Fotografia: Federació Catalana de Futbol