31.10.12

Pluja d’estelades a la marató de Nova York

L’ANC impulsa aquesta iniciativa per tots els atletes catalans que hi participin

Aquest diumenge 4 de novembre es viurà una nova reivindicació catalana coincidint amb la marató de Nova York. En una acció impulsada per l’Agrupació a Nova York de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), molts dels atletes catalans que participaran a la cursa podran córrer els últims metres fent volar una estelada. L’ANC hi participarà lliurant a cada corredor la seva bandera abans de l’arribada, per tal que puguin imitar el gest de Núria Picas (a la fotografia) quan va guanyar els SkyGames.

Aquesta, però, no serà l’única acció programada per l’ANC a Nova York aquest cap de setmana, i és que coincidint amb la marató, dissabte 3 de novembre a dos quarts de cinc de la tarda s’ha programat una fotografia simbòlica a Times Square. Tothom qui ho vulgui (catalans i catalanòfils residents a Nova York o atletes que participin a la marató i acompanyants) podrà sortir en una instantània que es farà amb una pancarta amb el lema “Catalonia, next state in Europe” en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat dels gratacels. També serà el moment perquè els atletes es posin d’acord amb algun dels organitzadors perquè li lliuri l’estelada durant la marató.

En podeu trobar més informació als webs plujadestelades.cat i facebook.com/plujadestelades o al twitter amb l’etiqueta #plujadestelades.