31.10.12

Catalunya participa a la Copa d’Europa de dards

La Selecció Catalana debuta demà a la competició, que enguany es disputa a Turquia

Des de demà dijous fins dissabte 3 de novembre la Selecció Catalana participarà per primera vegada a la Copa d’Europa de dards. La ciutat turca d’Antalya acollirà enguany aquesta competició, on hi participen 30 seleccions masculines i 27 de femenines.

La Copa d’Europa es juga en format d’equips tots contra tots (repartits en vuit grups), en modalitat individual i per parelles. En la modalitat d’equips, Catalunya ha quedat enquadrada al mateix grup que Suècia, Jersey i Alemanya, que juntament amb Holanda és una de les favorites de la competició.

El seleccionador Ramon Paz ha escollit els següents jugadors per formar la Selecció Catalana masculina: Doroteo Bermúdez, Daniel Zapata, Pere Grau i Xavier Pla. A la femenina hi ha Laura Damont i Iolanda Riba.

En podeu trobar més informació als llocs web de la Federació Catalana de Dards i de la World Darts Federation.

A més, també podeu veure la notícia que n’ha fet Barcelona Televisió: