23.10.12

Les activitats de la Plataforma ProSeleccions triomfen a la Festa dels Súpers!

Milers de súpers juguen a pitch & putt, beach tennis i fan escalada a un rocòdrom espectacular

Com cada any les Seleccions Catalanes han estat presents a la Festa dels Súpers. Aproximadament uns 2.000 súpers han passat aquest cap de setmana per l’estand de la Plataforma ProSeleccions, on hi havia diverses activitats d’escalada, pitch & putt i beach tennis. D’aquesta manera, els més petits han pogut conèixer i practicar alguns dels esports en què els nostres esportistes ja poden representar Catalunya en campionats del món i d’Europa. Tots els que han participat en les activitats s’han endut un calendari de paret amb els dibuixos de les 21 seleccions reconegudes oficialment.

A més a més, aquest any des de la Plataforma ProSeleccions s’ha donat a conèixer els beneficis que la independència comportaria al món de l’esport, campanya que vam iniciar l’11 de setembre en col·laboració amb l’Assemblea Nacional Catalana.

Des de la Plataforma sempre hem cregut convenient oferir als esports reconeguts el màxim d’espais de difusió. I la Festa dels Súpers és un dels més importants de Catalunya. Aquest cap de setmana hi han passat més de 300.000 persones, i tothom ha pogut conèixer alguns dels esports en què Catalunya competeix a nivell internacional.

Finalment, ens agradaria donar les gràcies a tots els voluntaris que ens han ajudat aquest cap de setmana, tant els col·laboradors de la Plataforma com els de les federacions participants. Sense ells no hauria estat possible.