23.10.12

Catalunya, 17a a la Copa d’Europa de Campions de bowling

Marcial Ovide ha estat el millor representant català (13è)

Els dos jugadors de la Selecció Catalana que han participat a la Copa d’Europa de Campions ja són casa després d’haver participat durant gairebé una setmana a La Haia (Holanda) a la competició que aplega els campions absoluts de cada país. En total hi han participat 78 esportistes de 41 federacions diferents.

El millor dels dos representants catalans ha estat Marcial Ovide, que ha quedat en 13a posició dels 42 participants a la categoria masculina. Ovide ha sumat un total de 4.799 punts, i s’ha quedat a només 154 de disputar els quarts de final de la competició.

Per la seva banda, Lía Mojarro ha acabat en 22a posició de les 36 jugadores de la categoria femenina. Mojarro ha obtingut 4.451 punts, gairebé 300 menys de les jugadores que han disputat els quarts de final.

Aquesta no és l’última competició de l’any pels jugadors catalans, que a finals de novembre i principis de desembre disputaran la Copa del Món Qubica AMF.

Podeu trobar més informació sobre la Copa d’Europa de Campions de bowling al lloc web oficial.