22.10.12

La Selecció Catalana acaba en sisena posició el Mundial sub-23

Els Països Baixos segueixen intractables i s’emporten el títol

La Selecció Catalana no va poder acabar amb victòria la participació al Campionat del Món sub-23 de korfbal i va caure contra Anglaterra en un partit amb molt poca anotació i un marcador molt ajusta (10-11). La derrota deixa Catalunya en el sisè lloc final a la classificació, a les portes de l’objectiu que s’havien marcat abans de començar el campionat, que era la cinquena posició. Finalment qui s’ha emportat aquest premi ha estat el combinat anglès, que ha dominat el partit des del principi. Catalunya ha anat sempre a remolc i tot i que ha aconseguit empatar el partit a 19 minuts pel final, no ha sabut donar-li la volta. Ivan Alberich ha estat el màxim anotador català de l’enfrontament amb 4 punts.

Els Països Baixos s’han endut, un cop més, el títol de campions. A la final han superat els veïns de Bèlgica per 30-15, en una nova exhibició de potencial ofensiu i defensiu. La tercera posició ha estat per Taipei, que ha superat Alemanya 24-18 en la final de consolació.

D’aquesta manera es posa el punt final a un excel·lent campionat, amb partits molt intensos i de qualitat. A més, ha estat la primera vegada que una Selecció Catalana ha disputat un campionat del món a Barcelona, i el públic ha estat present per animar els nostres jugadors. Sens dubte, un nou èxit de l’esport català.

Consulta les estadístiques del Catalunya 10 – Anglaterra 11

Fotografia: REMIMAGES.COM