19.10.12

Els clubs de futbol, amb les Seleccions Catalanes

Aquest dilluns signaran un conveni amb la Plataforma ProSeleccions a la Generalitat

Els principals clubs catalans de Primera, Segona i Segona B signaran aquest dilluns, a les 19 hores, al Palau de la Generalitat, un conveni de col·laboració amb la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. L’acte serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas i hi seran tots els presidents del clubs assistents, a més del màxim dirigent de la Plataforma ProSeleccions, Xavier Vinyals.

El conveni inclou diversos actes de col·laboració entre l’entitat i els clubs catalans. Entre ells, la promoció i defensa de les seleccions nacionals. A més, els clubs es comprometen a col·laborar amb la Plataforma ProSeleccions, la Federació Catalana de Futbol, la Secretaria General de l’Esport i d’altres entitats que impulsin el reconeixement internacional de la Federació Catalana de Futbol. Aquest compromís també serà vàlid per al reconeixement de les federacions dels esports de les altres seccions que puguin tenir els clubs.