19.10.12

Aquest cap de setmana, juga per les Seleccions Catalanes a la Festa dels Súpers!

Activitats de pitch & putt, beach tennis i un rocòdrom espectacular

Com cada any les Seleccions Catalanes seran presents a la Festa dels Súpers. Aquests dissabte 20 i diumenge 21 d’octubre la Plataforma ProSeleccions portarà a la Festa dels Súpers alguns dels esports on Catalunya competeix a nivell internacional com el beach tennis, el pitch&putt o l’escalada, amb un rocòdrom espectacular. Volem que els més petits coneguin i juguin amb els esports en què els nostres esportistes ja poden representar Catalunya en mundials i europeus. L’any passat es calcula que per la festa hi van passar més de 350.000 persones i per tant és un espai fantàstic per donar a conèixer les nostres seleccions.

A més a més, aquest any també hi serem amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que la independència comportaria al món de l’esport, campanya que vam iniciar l’11 de setembre en col·laboració amb l’Assemblea Nacional Catalana.

La Plataforma ProSeleccions tindrà instal·lat l’estand amb les activitats a la porta de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Dissabte l’horari serà de 10 a 19h i diumenge de 10 a 18h. Recordem que les activitats són obertes a tots els nens i nenes a partir de 3 anys, i que si feu el circuit d’esports reconeguts rebreu el pòster/calendari de l’any 2013 de regal. Hi haurà autobusos llançadora que sortiran de la plaça Espanya i que us deixaran davant mateix de l’estadi.

Si voleu, podeu consultar el programa d’activitats

Us hi esperem!