16.10.12

Comença la Copa d’Europa de Campions de bowling

Marcial Ovide i Lía Mojarro són els representants catalans

Els dos jugadors de la Selecció Catalana que participaran a la Copa d’Europa de Campions ja són a La Haia (Holanda), on es disputarà la competició des de demà dimecres fins el dilluns 22 d’octubre. Hi han anat acompanyats de Luz Adriana Leal, l’entrenadora de la Selecció. Un total de 78 esportistes de 41 federacions prendran part en el torneig, que reuneix els campions absoluts de cada país.

La primera en debutar sera Lía Mojarro, que ho farà demà dimecres a les 13.30h. Amb 15 anys, aquesta jugadora del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires és de les més joves del torneig. Va debutar amb la selecció juvenil a l’Europeu del 2010 i amb la selecció absoluta el 2012.

Per la seva part, Marcial Ovide, de 47 anys, debutarà el dijous a les 9 del matí. Aquest jugador del Club Diagonal de Barcelona forma part de la Selecció Catalana des del 2009. Ha participat en 3 ocasions a la Mediterranean Challenge Cup amb 3 medalles de plata i 1 de bronze.

Podeu trobar més informació sobre el torneig al lloc web oficial.