15.10.12

La Selecció Catalana progressa adequadament

Victòria de prestigi contra la Xina (28-17)

La Selecció Catalana ha aconseguit la segona victòria del Campionat del Món sub-23 de korfbal que s’està disputant a Barcelona. Els jugadors que entrena Rosendo García han superat la Xina per 28-17 en un partit que no ha quedat sentenciat fins la segona part. Els màxims anotadors del partit han estat Marc Castillo amb 7 punts, José Álvarez amb 6 i Pedro López amb 5.

La primera part ha començat amb Catalunya dominant el marcador, però no ha estat fins que s’ha superat el primer quart d’hora de partit que les distàncies han començat ser còmodes, 10-6 al minut 19 i 14-8 a la mitja part. A la represa, l’encert dels jugadors catalans ha estat clau per agafar rendes de més de 10 punts, que han donat la tranquil·litat necessària al combinat català per jugar amb més calma. El seleccionador nacional ha donat minuts a jugadors que fins ara no havien pogut debutar. D’aquesta manera, els 11 punts de diferència al marcador al final del partit (28-17) han estat una distància més curta del que s’ha vist a la pista.

La victòria situa Catalunya en tercera posició al grup B del campionat, amb 2 victòries i 1 derrota, empatada amb Taipei. Precisament la selecció asiàtica serà la rival dels catalans al trascendental partit d’aquest dimarts. Si Catalunya guanya, tindrà un peu i mig a les semifinals, mentre una derrota la condemnaria a jugar pel cinquè lloc. Els jugadors catalans necessiten el suport de l’afició en aquest partit tan important (20h), per aquest motiu cal que tothom vagi al Pavelló Olimpics de la Vall d’Hebron a animar-los!

Podeu consultar les estadístiques del partit en aquest enllaç.

Fotografia: REMIMAGES.COM