08.10.12

Vine al Mundial sub-23 de korfbal!

Sortegem 3 abonaments dobles

Dissabte començarà a Barcelona el Campionat del Món sub-23 de korfbal, una cita internacional que servirà per projectar a tot el món la imatge de Catalunya i les Seleccions Catalanes. Durant 8 dies consecutius, el Pavelló Olimpics de la Vall d’Hebron acollirà els 42 partits del campionat, en què hi participaran seleccions d’Europa, Àfrica, Àsia i Oceania. Serà una bona oportunitat pel públic del nostre país de veure els millors jugadors joves del món. Catalunya coneixerà el korfbal i el korfbal coneixerà Catalunya.

Per viure aquest espectacle de ben a prop, des de la Plataforma ProSeleccions sortegem 3 abonaments dobles, vàlids pels 8 dies de campionat. L’únic que heu de fer és enviar un correu a info@seleccions.cat amb el vostre nom i cognoms, dades de contacte i NIF. Teniu temps fins el dijous a les 12 del migdia.

D’altra banda, encara sou a temps d’aconseguir les vostres entrades d’un dia o els abonaments complets. Trobareu tota la informació al lloc web oficial del Mundial sub-23.