08.10.12

Les Seleccions Catalanes a la Festa dels Súpers

Vols participar-hi?

Com cada any les Seleccions Catalanes seran presents a la Festa dels Súpers. Els dies 20 i 21 d’octubre la Plataforma ProSeleccions portarà a la Festa dels Súpers alguns dels esports on Catalunya competeix a nivell internacional com el futbol sala, beach tennis, pitch & putt… Volem que els més petits coneguin i juguin amb els esports en què els nostres esportistes ja poden representar Catalunya en mundials i europeus. L’any passat es calcula que per la festa hi van passar més de 350.000 persones i per tant és un espai fantàstic per donar a conèixer les nostres seleccions.

A més a més, aquest any també hi serem amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que la independència comportaria al món de l’esport, campanya que vam iniciar l’11 de setembre en col·laboració amb l’Assemblea Nacional Catalana.

Però per fer-ho, necessitem la teva ajuda. Tant si pots un dia sencer com només un matí o una tarda. Si vols col·laborar només cal que ens enviïs un correu electrònic a info@seleccions.cat amb les teves dades de contacte.

Gràcies pel teu suport!
Una nació, una selecció!