05.10.12

Pancarta reivindicativa al Camp Nou

L’ANC i la Plataforma ProSeleccions uneixen esforços

“Catalonia, Europe’s next state”. Aquest és el lema de la pancarta que han desplegat l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, amb el suport de la penya Almogàvers, durant el Barça-Madrid d’aquest diumenge al Camp Nou. En una nova mostra de defensa del país, s’ha aprofitat la projecció internacional que té un partit d’aquestes característiques per fer arribar un missatge clar i concís a l’audiència de tot el món.

En un partit molt reivindicatiu de per sí, amb el mosaic de tot l’estadi i els milers d’aficionats que han omplert el camp d’estelades, la Plataforma ProSeleccions i l’ANC hi han contribuït aportant el seu granet de sorra. L’espectacle no només ha estat al terreny de joc, també a les graderies.