02.10.12

La Selecció Catalana de futbol jugarà a Cornellà-El Prat

En el tradicional partit de Nadal, on encara falta confirmar la data i el rival

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat on es jugarà el partit d’aquest any de la Selecció Catalana absoluta. L’escollit ha estat l’Estadi de Cornellà-El Prat. Des de l’any 1997, quan es va engegar el projecte de promoure partits de la Selecció Catalana absoluta de forma regular, s’han disputat un total de 19 partits: 5 han estat a Montjuïc (dos dels quals han estat els dels dos darrers anys), 12 al Camp Nou, 1 a l’Estadi Olímpic de Terrassa i 1 a San Mamés (Bilbao).

Gràcies a la bona predisposició per part dels dirigents de l’Espanyol i a les impecables característiques i qualitats de l’Estadi de Cornellà-El Prat que l’erigeixen com un dels millors estadis d’Europa, la Junta Directiva de la FCF ha considerat que aquest era el camp idoni per acollir el proper partit de l’absoluta. Encara no se sap quin dia es jugarà el partit ni quin serà el rival de Catalunya.