28.09.12

Cristina Sanz és 33a al Campionat del Món Individual de bowling

La jugadora catalana s’ha quedat a les portes de jugar el màster

Cristina Sanz ha estat la representant de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling al primer Campionat del Món Individual (World Singles Championships) que s’ha disputat a Limassol (Xipre) del 18 al 26 de setembre. Sanz ha acabat en 33a posició de les 57 participants en categoria femenina. Només les 24 primeres podien accedir a la fase final, el màster, però malgrat tot l’actuació de la catalana ha estat molt bona.

Sanz és una de les jugadores habituals en la Selecció Catalana i ha participat en el torneig sota la direcció tècnica de Luz Adriana Leal. Aquesta ha estat la primera vegada que la federació internacional (WTBA) organitzava aquesta competició mundial on els jugadors hi ha pres part de manera totalment individual, a diferència de les altres en què també s’hi participa per parelles i per equips.

La vencedora final ha estat la nord-americana Kelly Kulick, que a la final s’ha imposat a la letona Diana Zavjalova. En categoria masculina, el guanyador ha estat un altre nord-americà, Chris Barnes, que s’ha desfet del seu compatriota Thomas Jones.

Podeu consultar els resultats i més fotografies de la competició en aquest enllaç.