20.09.12

Catalunya juga el 1r Mundial de tamborí outdoor

Debutarà dissabte al matí contra Espanya

Des de demà i fins diumenge es disputarà a la localitat francesa de Gignac el primer Mundial de tamborí outdoor; una competició en què hi prendran part les seleccions nacionals d’Itàlia, França, Brasil, Espanya i Catalunya.

Després d’haver-se estrenat en la competició indoor el passat mes de desembre amb una quarta posició, Catalunya aspira a aconseguir la tercera posició en la modalitat més tradicional i espectacular d’aquest esport que aplega al voltant de 16.000 practicants.

L’equip estarà format pels jugadors del Club Esportiu INEF (Marc Satorra, Ferran Badia, Javi Vázquez i Jordi Moncusí), del Barcelona Tamborí Club (Dani Faciaben i Marc Juárez) i del CET Maresme (Víctor Valverde). Aquest últim substitueix Marc Atanes que en últim moment no podrà acompanyar l’expedició.

El divendres 21 també hi haurà l’Assemblea General Extraordinària de la Federation Internationale de Balle au Tambourin (FIBaT) en la que hi participaran el president i vicepresident de la Federació Catalana de Tamborí, Jordi Moncusí i Agustí Castillo. El punt principal de l’ordre del dia són les eleccions a la Junta Directiva, a la que s’hi presentaran els catalans.

Cal recordar que la Federació Catalana de Tamborí pot prendre part en aquesta competició ja que és membre oficial de la FIBaT des del 2009. Som-hi Catalunya!

Podeu consultar més informació de la competició i l’horari dels partits en aquest enllaç (en francès)