20.09.12

Catalunya en vol més

Alan Rovira pot aconseguir un nou títol català a la Copa d’Europa de biketrial

La localitat txeca d’Znojmo acollirà la tercera i última prova de la Copa d’Europa de biketrial. El proper dissabte es decidiran els últims títols de la temporada, i Alan Rovira és l’únic pilot del nostre país que optarà a la victòria final. Rovira, que lidera la categoria Poussin, té 14 punts d’avantatge sobre l’italià Diego Crescenzi. Encara que Crescenzi guanyés l’última prova, Rovira en té prou amb acabar a la quarta posició.

En un cas semblant es troba Dani Comas, que encapçala la classificació de la categoria Elite empatat a punts amb el txec David Herka. Malgrat tot, altres compromisos professionals impediran a Comas participar en la cita decisiva de la Copa d’Europa. On ja hi ha una victòria catalana assegurada és en la categoria femenina. Mireia Abant va guanyar les dues primeres proves de la Copa d’Europa, Vall-de-roures i Viborg (Dinamarca), i ja es va proclamar campiona a la localitat danesa.

Amb la prova de la República Txeca es donarà per finalitzada la temporada 2012 de biketrial. Cal recordar que aquest any Catalunya ha guanyat el Mundial per equips, on també va aconseguir cinc títols individuals. A més, en el Campionat d’Europa disputat el juny a Alemanya els pilots catalans també van aconseguir tres victòries individuals. Aquest dissabte s’espera culminar de manera brillant una altra temporada plena d’èxits pel biketrial de Catalunya.

Us deixem el vídeo promocional de la prova de Znojmo: