18.09.12

Catalunya participa al primer Campionat del Món Individual de bowling

Cristina Sanz disputarà la competició a Limassol (Xipre) del 19 al 26 de setembre

Cristina Sanz representarà la Federació Catalana de Bitlles i Bowling al primer Campionat del Món Individual (World Singles Championships) que tindrà lloc a les instal·lacions de The Galactica Bowling Center de Limassol (Xipre) del 18 al 26 de setembre. Sanz és una de les jugadores habituals en la Selecció Catalana, i serà l’única representant del nostre país en l’estrena d’aquesta competició.

Sanz (a la dreta de la fotografia), sota la direcció tècnica de Luz Adriana Leal, competirà entre les millors esportistes del món per aconseguir una plaça entre les 24 que disputaran el màster. Per aconseguir-ho, haurà de superar una primera fase amb 12 partides. És la primera vegada que la federació internacional (WTBA) organitza aquesta competició mundial on els jugadors hi prenen part de manera totalment individual, a diferència de les altres en què també s’hi participa per parelles i per equips. En total, la competició masculina i la femenina aplegaran un total de 234 esportistes de 47 federacions de tot el món.

Podeu consultar més informació de la competició en aquest enllaç.