14.09.12

Gran èxit del ‘Fora de joc’ a Vilafranca del Penedès

L’acte va comptar amb una tertúlia sobre les Seleccions Catalanes

Ahir al vespre l’espai cultural Escorxador de Vilafranca del Penedès va acollir una interessant tertúlia sobre les Seleccions Catalanes, organitzada per Joves per la Independència, les joventuts de Solidaritat Catalana per la Independència (SI). Va comptar amb la presència de de Sergi Blázquez (vicepresident de la Plataforma Pro Seleccions), Jordi Eduardo (president de la Federació Catalana de Futbol Sala) i Xavier Albert Canal (ex president de la Federació Catalana de Rugbi). En la tertúlia un dels temes destacats va ser l’interès del públic per saber com pot afectar la multitudinària manifestació de l’11 de setembre al futur de les Seleccions Catalanes. En aquest sentit, Blázquez va exposar que mentre no s’arriba a la independència, la Plataforma ProSeleccions seguirà treballant per aconseguir més reconeixements internacionals.

A més, també es va projectar el documental de la Plataforma ProSeleccions ‘Fora de joc’, en què s’explica el joc brut de les federacions espanyoles contra el reconeixement internacional de les catalanes. Un documental que després de les amenaces que va rebre Àlex Fàbregas aquest estiu per les seves declaracions torna a estar d’actualitat. En definitiva, una jornada productiva per continuar ampliant la difusió de les Seleccions Catalanes.