14.09.12

El Barça pot triar on jugar

Comunicat de la Plataforma ProSeleccions

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes vol expressar el suport a les paraules del president del FC Barcelona Sandro Rosell, que ahir va manifestar que “en una Catalunya independent el Barça jugaria la lliga espanyola”. Aquestes declaracions reforcen l’opinió de la Plataforma ProSeleccions, que sempre ha defensat, arribat el cas, el Barça podria decidir en quina lliga vol participar. Podria, bàsicament, perquè les lligues són entitats privades, i per tant tenen el dret decidir quins clubs hi participen, independentment de quin sigui el seu Estat.

De la mateixa manera, amb la independència de Catalunya els clubs catalans tindrien la llibertat d’escollir en quina lliga volen jugar. Dit en altres paraules, és perfectament compatible una Catalunya independent i un Barça amb capacitat per decidir si vol jugar la lliga espanyola, la catalana o l’europea.

Creiem que a nivell de país les declaracions de Sandro Rosell ajuden a sumar en la lluita per normalitzar la situació. Per aquest motiu, com ja hem dit, hi donem tot el nostre suport. El Barça jugarà on vulgui.