13.09.12

Les Seleccions, amb el rugbi català!

Dissabte USAP-Tolosa i Catalunya-Andorra a Barcelona

Aquest dissabte es viurà a Barcelona una gran festa del rugbi català, i les Seleccions Catalanes hi seran ben presents. Coincidint amb els partits de rugbi USAP-Tolosa del Top 14 (15h) i el Catalunya-Andorra (17h), des de les 12 del migdia hi haurà moviment als voltants de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. La jornada ha de servir per difondre el millor rugbi català però també d’agermanament de la Catalunya Nord amb la gent del Principat i per difondre també les nostres Seleccions.

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes hi tindrà un estand informatiu, on es farà promoció de les nostres Seleccions reconegudes. A més, hi haurà activitats diverses per tots els públics, com el “Marca un gol per Catalunya”, un espai per fer-se una foto amb la Selecció Catalana de futbol, jocs de bitlles catalanes, un xutòmetre de rugbi o inflables. També hi haurà l’actuació musical de Cesk Freixas i de grups infantils, de xarangues i de percussió.

La jornada començarà amb un triangular sub14 entre Andorra, Catalunya i una selecció de jugadors de Barcelona. Seguidament a les 15h hi haurà l’esperat partit de la lliga francesa entre l’USAP i el Tolosa (vigent campió). I a les 17h començarà el partit de la selecció catalana de rugbi contra Andorra que servirà per celebrar els 90 anys de la Federació Catalana de Rugbi.

Les entrades es poden comprar a través del web de la USAP (www.usap.cat) i a les taquilles abans del partit. Els preus oscil·len entre els 9 i 69€.

La Festa del rugbi català compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació Catalana de Rugbi, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i el FC Barcelona.

Us hi esperem!