13.09.12

La Plataforma ProSeleccions et convida a veure l’USAP!

15 invitacions dobles per ser dissabte a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Si aquest dissabte vols veure bon rugbi a Barcelona, la Plataforma ProSeleccions et convida a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. A les 3 de la tarda podràs veure el partit del Top14 que enfrontarà l’USAP de Perpinyà i el Tolosa. Tot seguit, Catalunya i Andorra s’enfrontaran en el partit de celebració dels 90 anys de la Federació Catalana de Rugbi.

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes regalarà 15 invitacions dobles. Tot el que has de fer per aconseguir-ne alguna és enviar un correu a info@seleccions.cat amb l’assumpte “Invitacions USAP” i on hi consti el teu nom i cognoms i el NIF. Els 15 primers que ens envieu el correu sereu els guanyadors, i ens posarem en contacte amb vosaltres per indicar-vos on heu de recollir les entrades. Molta sort!