11.09.12

Gran èxit de la parada de la Plataforma ProSeleccions per la Diada!

L’espai a la Fira d’Entitats ha tingut una molt bona afluència

Les activitats organitzades per la Plataforma ProSeleccions per celebrar la Diada Nacional de Catalunya van tornar a ser un dels espais més visitats a la Fira d’Entitats, que com cada any s’instal·la al passeig Lluís Companys de Barcelona, al costat de l’Arc de Triomf. Activitats com “Marca un gol per Catalunya!” o fotografiar-se amb els jugadors de la Selecció Catalana de futbol van ser un reclam pel públic que va visitar la fira. A més, a la parada informativa es va difondre material informatiu sobre les Seleccions Catalanes i sobre els beneficis de l’estat propi per a l’esport català.

D’altra banda, enguany la Plataforma ProSeleccions també va participar activament a l’espai de xerrades. El vicepresident de la Plataforma, Sergi Blázquez, va compartir la taula rodona amb Josep Maria Santasusana, president de la sectorial Esportistes per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana. Blázquez i Santasusana va exposar al nombrós públic assistent com l’esport es veurà beneficiat de tenir un estat propi, i com les seleccions catalanes han estat una bona eina de projecció internacional de Catalunya a través de l’esport, i tot el recorregut històric realitzat per la Plataforma ProSeleccions.

Gràcies per participar-hi!