07.09.12

La Plataforma ProSeleccions serà present a la Diada

Al matí a la Fira d’Entitats i a la tarda col·laborant amb l’organització de la manifestació

La Plataforma ProSeleccions tornarà a participar activament en la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. En la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana col·laborarà activament amb els organitzadors per assegurar que tingui un bon funcionament.

D’altra banda, com ve sent habitual, al matí de l’11 de setembre tindrà un espai en la Fira d’Entitats, a l’Arc de Triomf de Barcelona, en què hi haurà un estand informatiu i també es podrà aconseguir material de les Seleccions Catalanes. A més, a les 11.30h el vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Sergi Blázquez serà a l’espai de xerrades parlant del paper de les Seleccions Catalanes.

Us hi esperem!