07.09.12

La Plataforma ProSeleccions difon els beneficis de la independència en l’esport

Campanya informativa als principals diaris

De cara a contribuir a l’èxit de la manifestació que tindrà lloc per la Diada, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha publicat avui a diferents diaris un anunci en què es mostren els beneficis que tindria la independència de Catalunya en el món de l’esport. Aquests diaris són La Vanguardia, Ara, El Punt Avui, El 9 Esportiu, Mundo Deportivo i Sport.

El llistat complet de beneficis ha estat elaborat per la sectorial de l’ANC Esportistes per la Independència i es divideix en sis apartats: beneficis pels esportistes, pels clubs, per les Seleccions Catalanes i les federacions, pels aficionats, per la imatge de país i per l’economia catalana. Amb aquest llistat es pretén fer entendre com pot afectar la independència al món de l’esport, i tots els aspectes positius que tindria. A més, es vol animar a aquells que encara no ho tinguin decidit, a sortir al carrer per la Diada per fer-se sentir, tot recordant que Catalunya vol viure en llibertat.