07.09.12

Arriba el Catalonia Open de dards

Dissabte i diumenge al CEM Estació del Nord de Barcelona

Per primera vegada des del reconeixement de la Federació Catalana de Dards com a membre de la internacional (WDF) s’organitza a casa nostra un torneig amb tant prestigi. Dissabte i diumenge el pavelló de l’Estació del Nord de Barcelona serà l’escenari d’aquesta competició, en què hi ha inscrits gairebé 150 jugadors de Catalunya, Espanya, Portugal, Bèlgica, Holanda, Gal·les, Anglaterra i Gibraltar. Entre aquests, hi haurà jugadors catalans de primera fila com Laura Damont, Toni Muñoz, Doro Bermúdez o Xavi Pla. Entre els internacionals, els més destacats són el belga Ronny Huybrechts, l’anglesa Jane Shearing o el portuguès José Sousa.

És la primera prova del calendari internacional de la WDF i puntua pel campionat del món. A més, els primers classificats aconseguiran places pel Winmau World Masters, on hi participen els millors jugadors de cada temporada.

Cal destacar que en aquesta competició jugadors catalans i espanyols poden enfrontar-se sense cap problema, ja que tot i que no ho fan com a selecció sí que representen la federació de cada país. Hi haurà competició individual masculina i femenina i per parelles, i en total es repartiran 4.500 euros en premis.