06.09.12

L’esport català també reclamarà “Catalunya, nou estat d’Europa”

Convocatòria d’Esportistes per la independència

El dimarts 11 de setembre serà un dia molt especial per tots aquells qui estimem Catalunya i volem que pugui decidir el seu futur en llibertat. La manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana marcarà un abans i un després en la història del nostre país. Des del món esportiu també volem la independència de Catalunya perquè afavorirà el món de l’esport beneficiant esportistes, clubs, seleccions catalanes, federacions, aficionats… 

Des de la sectorial d’Esportistes per la Independència de l’ANC us animem a assistir a la manifestació del proper 11 de setembre. Nosaltres hem quedat per anar-hi a les 17h al xamfrà de Roger de Llúria i Consell de Cent i així estar tots junts a la manifestació darrere de la nostra pancarta.

També us animem a llegir els beneficis per a l’esport que comportaria la independència de Catalunya. Els podeu trobar aquí.

Finalment us demanem que feu córrer la convocatòria per aconseguir col·lapsar el centre de Barcelona i demostrar al món les ànsies de llibertat que tenim. 

“Als seus llocs, llestos, INDEPENDÈNCIA!”

Catalunya, nou estat d’Europa!
Esportistes per la independència – Assemblea Nacional Catalana