30.08.12

Catalunya torna de l’Europeu masculí de bowling

La Selecció Catalana s’ha quedat a les portes de la classificació pel Mundial

La Selecció Catalana de bowling ha tingut una actuació discreta en el Campionat d’Europa masculí de bowling, que s’ha disputat del 17 al 25 d’agost a Viena (Àustria). Representada per Marcial Ovide, Raúl Gálvez, Moisés Pérez, Àxel Guimó, Àlvar Cardona i Francisco Suárez, els resultats globals han deixat Catalunya en el 18è lloc ls 33 països participants. Una llàstima, perquè si hagués acabat entre les 15 primeres seleccions hauria obtingut la classificació pel Mundial del 2013, que es disputarà a Las Vegas (Estats Units).

Han participat al campionat més de 200 esportistes, que han ofert un nivell molt alt. Els resultats més destacats dels esportistes catalans han estat la 17a posició en la prova d’equips de cinc, la 23a en trios amb Àlvar Cardona, Raúl Gálvez i Francisco Suárez o la 31a en la modalitat de parelles, amb Marcial Ovide i Moisés Pérez. En la classificació general per països, Anglaterra ha estat la campiona, seguida de Suècia i Dinamarca. En la classificació individual, el vencedor ha estat el finlandès Joonas Jehkinen, seguit de l’austríac Michael Loos i el danès Jesper Agerbo.

La Selecció Catalana masculina de bowling no ha pogut repetir el resultats de la femenina, que sí que participarà al Campionat del Món de l’any que ve. Malgrat tot, el bowling del nostre país continua millorant i portant Catalunya a tot el món.

Podeu trobar més informació al lloc web oficial del campionat.