18.08.12

La selecció catalana de futbol platja debuta amb victòria

Davant més de 2000 persones a Torredembarra

Gran debut i gran victòria de la selecció catalana de futbol platja dijous passat a Torredembarra. El primer amistós internacional d’aquesta selecció va enfrontar-la a la potent selecció d’Anglaterra davant més de 2.000 espectadors que van omplir les grades. Els jugadors catalans no es van espantar ni pel rival ni per debutar i van aconseguir una victòria espectacular per 6 a 4. En el partit hi varen ser presents el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, entre d’altres.

Durant tot el partit la grada va cridar consignes a favor de les seleccions catalanes i com es veu en la imatge les pancartes de la Plataforma amb el lema Una Nació, una Selecció, hi van ser presents per continuar reivindicant l’oficialitat de totes les seleccions catalanes.

El partit va començar amb un gol als tres minuts del català Dani Blanco que va ser contrarestat al cap de pocs segons per l’empat a 1 dels anglesos, obra d’Evans en un xut molt potent al sacar del mig del camp.  Els catalans però no es van acovardir i el jugador Dani Morros, considerat millor jugador del partit, va posar el 2 a 1 al minut 8. A la mitja part es va arribar amb un 4 a 3 favorable als interessos catalans. La segona part va ser menys moguda i només van arribar 3 gols, dos catalans i un anglès, per deixar el marcador en el 6 a 4 definitiu. Un cop més es va demostrar l’alt nivell de l’esport català i la seva potència a nivell internacional.