18.08.12

La Plataforma Proseleccions amb l’ANC a La Ràpita

La Marxa cap a la independència continua recorrent el país

Amb vistes al proper 11 de setembre que ha de ser un dia de reivindicació nacional com mai s’ha vist fins ara els diferents actes de l’ANC per preparar-lo continuen arreu del país. Aquest dissabte serà el torn de La Ràpita, on durant tot el dia hi haurà diferents activitats que tindran el seu moment àlgid a les 20h amb l’arribada de la Marxa a l’Ajuntament on hi haurà s’hissarà l’estelada al balcó del consistori . Posteriorment hi haurà parlaments de la Presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, de l’actor Josep Pere Garcia, i del delegat de la Plataforma Proseleccions a les Terres de l’Ebre, Joaquim Vallès.

La Plataforma Proseleccions continua donant suport a l’ANC i a tots els moviments que suposin una demanda de llibertat del nostre país. I anima a tots els seguidors de les Seleccions Catalanes a participar-hi activament i sobretot a anar a Barcelona l’11 de setembre en una Diada que vol ser històrica.

Una Nació, una Selecció!