10.08.12

La Selecció Catalana disputa l’Europeu masculí de bowling

Catalunya desplaça 6 jugadors a Viena amb l’objectiu de classificar-se pel Mundial

Marcial Ovide, Raúl Gálvez, Moisés Pérez, Àxel Guimó, Àlvar Cardona i Francisco Suárez són els components de la Selecció Catalana de bowling, que participarà al Campionat d’Europa masculí que comença divendres a Viena (Àustria). Entrenats per Luz Adriana Leal, l’objectiu serà acabar entre les 15 primeres seleccions, per obtenir la classificació pel Mundial del 2013, que es disputarà a Las Vegas (Estats Units).

Participaran al campionat més de 200 esportistes de 34 països diferents. Com sempre, Catalunya és un dels que hi pren part. Les modalitats que disputaran els jugadors són de parelles, trios, equips de cinc i màster, en la que els millors classificats de les tres anteriors hi participaran de manera individual. La competició se celebrarà al Plus Bowling Center de Viena, començarà aquest divendres i acabarà el dissabte 25 d’agost.

Podeu trobar més informació al lloc web oficial del campionat.