30.07.12

Campions del món!

La Selecció Catalana comparteix amb Itàlia el títol mundial de beach tennis

La Selecció Catalana de beach tennis ha completat aquest cap de setmana la millor participació en un Mundial de la seva història. Per primera vegada s’ha proclamat campiona per països, i a més ha aconseguit un altre títol mundial, el de volley racket en categoria masculina. Els quatre components de la Selecció (Gerard Rodríguez, Àlex Albors, Gemma Egea i Laura Herrero) s’han endut un record immillorable d’aquesta setmana a Marina di Ravenna (Itàlia).

La participació de Catalunya, que lluitava per repetir la tercera posició de l’any passat, va començar divendres amb una victòria sobre Bèlgica als quarts de final per 2-0. En les semifinals va ser Brasil, que debutava en un Mundial i va complicar la vida a la Selecció Catalana. La parella masculina Albors-Rodríguez va caure contra els jugadors brasilers, però Egea i Herrero van poder empatar l’eliminatòria. En el tercer i definitiu partit, de parelles mixtes, Egea i Herrero van superar sense problemes els brasilers i van classificar-se per la gran final.

El rival en aquesta finalíssima va ser Itàlia, vencedor absolut en totes les edicions, que va començar dominant-la després d’imposar-se en el partit de parelles masculines. Quan va ser el torn de les noies, Gemma Egea i Laura Herrero van demostrar per què són les campiones d’Europa en guanyar el seu partit i igualar la final. Com que la jornada es va allargar tant, no hi havia prou llum natural per poder disputar el partit de desempat, i per aquest motiu la federació internacional va decidir que hi hagués dos vencedors, Catalunya i Itàlia.

D’altra banda, la Selecció Catalana va aconseguir dues medalles més en la modalitat de volley racket, que es juga amb raqueta de tennis. Àlex Albors i Gerard Rodríguez van guanyar en categoria masculina, mentre Gemma Egea i Laura Herrero van ser les subcampiones d’aquesta modalitat.

Felicitem els nostres jugadors per haver-se proclamat campions del món i esperem que la bona feina permeti aconseguir molts més èxits!