27.07.12

Erika Villaécija, portada de l’especial de la revista Selecciona’t

La nedadora protagonitza un número doble dedicat als Jocs Olímpics

Ja podeu llegir l’edició especial de la revista Selecciona’t de juliol i agost. La nedadora Erika Villaécija n’ocupa la portada i se sincera en una entrevista. La del CN Sant Andreu exposa quins objectius té als Jocs de Londres, analitza els resultats que aconseguiria la natació catalana si competís internacionalment i expressa els dubtes sobre el seu futur. L’especial olímpic es completa amb un reportatge que reflexiona sobre el paper que faria Catalunya en una cita d’aquest nivell i una curiositat poc recordada: qui es va infiltrar en la inauguració de Barcelona 92 i va desfilar enmig de la delegació de Lituània amb una bandera catalana? A més, el president de la Plataforma ProSeleccions, Xavier Vinyals, reflexiona sobre el paper del Comitè Olímpic de Catalunya, del qual ell en va ser director general.

A més, com sempre, una recapitulació sobre els últims èxits de les Seleccions Catalanes i les notícies més destacades de l’últim mes. En aquest cas, ens centrem en la polèmica dels SkyGames i del twirling, modalitat en la que Espanya vol que Catalunya sigui expulsada de la federació internacional.

Tot això i més en el número 44 de la revista Selecciona’t. No us ho perdeu!

Per llegir la revista amb més claredat, cliqueu l’icona de la dreta “Full-screen view”