26.07.12

La Selecció Catalana de beach tennis vol repetir el podi al Mundial

Fins diumenge, els millors jugadors del món seran a Marina di Ravenna

Els jugadors de la Selecció Catalana de beach tennis viatjaran avui cap a Itàlia per disputar el Campionat del Món. Catalunya hi participarà per tercera vegada, amb l’objectiu de millorar el tercer lloc de l’any passat. Tot i que els italians són sempre els favorits, els nostres jugadors confien en plantar cara com ja van fer en el passat Campionat d’Europa, disputat a Barcelona, en què Gemma Egea i Laura Herrero van ser-ne les campiones. Juntament amb elles dues, també participaran al campionat Gerard Rodríguez i Àlex Albors, en categoria absoluta, i Aleix Belis i Jordi Elias, en categoria sub-17.

El gran repte que té la nostra selecció és tornar a aconseguir pujar al pòdium com ja va fer a l’últim Mundial, l’any passat. Una vegada més, Marina di Ravenna serà la seu del Campionat del Món, en què els esportistes poden participar-hi de manera individual i també per països. La competició començarà demà divendres a les 18h.

Aquest any la zona de joc serà a les instal·lacions de platja de Hookipa Bagno. Simultàniament al Campionat per Nacions es celebraran altres proves obertes en categories dobles masculí, femení i mixtes, amateurs i sub-18, tant en la modalitat de beach tennis com en la de volley racket, que es juga amb raqueta de cordes (com la de tennis). Cal destacar la nombrosa delegació brasilera, que ha desplaçat 20 jugadors al campionat.