24.07.12

Les Seleccions Catalanes, a debat a Banyoles

La Plataforma ProSeleccions participa en la ‘Setmana de l’esport i els Països Catalans’

El Museu Darder de Banyoles acollirà demà dimecres 25 de juliol a dos quarts de vuit del vespre una xerrada-debat sobre les Seleccions Catalanes, amb el títol “Esport i Països Catalans: passat, present i futur”. Comptarà amb la participació del vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Sergi Blázquez, que explicarà la situació actual dels nostres equips nacionals. També hi intervindrà el president de l’Atlètic Club Banyoles, Josep Ignasi Estany.

L’acte està organitzat per la CUP de Banyoles i s’emmarca en la ‘Setmana de l’esport i els Països Catalans’, que acabarà el divendres 27 amb la presentació del documental “Operació Garzón contra l’independentisme català” i una actuació musical amb un dels encausats pels fets del 1992 i membres del Llibertat.cat.

Esport i Països Catalans: passat, present i futur
Data: dimecres 25 de juliol
Hora: 19.30h
Lloc: Museu Darder. Plaça dels Estudis, Banyoles.