24.07.12

El Mundial de biketrial arriba a Igualada

Divendres i dissabte els millors pilots del món seran a la capital de l’Anoia

Aquest divendres i dissabte Igualada acollirà la segona prova del Campionat del Món de biketrial. Després del bon inici de la Selecció Catalana a la primera prova, a França, els nostres pilots intentaran mantenir el lideratge en la classificació per països i aconseguir més bons resultats individuals.

La prova es disputarà en un circuit urbà que travessarà la ciutat d’Igualada. Divendres es competirà en les categories femenina, minime, poussin i benjamí, i dissabte serà el torn dels elite, sènior i júnior. Cal recordar que després de la primera prova Gemma Abant lidera la categoria femenina, Rafa Tibau és el primer de la sènior i Alan Rovira encapçala la poussin.

En la presentació de la setmana passada, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, es va mostrar “encantat de poder acollir una prova d’aquest nivell i de que la Selecció Catalana visiti a Igualada”. El president de la BAC, Josep Abant, va assegurar que “la Selecció Catalana hi posarà tot l’esforç del món per aconseguir el tercer títol mundial per equips”.

Us animem a apropar-vos a Igualada per gaudir de l’espectacle del biketrial i donar suport als pilots de la Selecció Catalana!

Podeu consultar tot el programa en aquest enllaç.
Podeu consultar els resultats de la primera prova en aquest enllaç.