23.07.12

Osku Palermaa, campió del Ciutat de Barcelona de bowling

Marcial Ovide (11è) ha estat el millor jugador de la Selecció Catalana

El finlandès Osku Palermaa ha estat el guanyador del 34è Trofeu Ciutat de Barcelona de bowling, que s’ha disputat al Bowling Pedralbes des de dijous fins diumenge. Palermaa ha superat a la final l’anglès Dominic Barrett, per 227 a 207. En el torneig hi ha participat una nodrida representació de jugadors de la Selecció Catalana. Els millors han estat Marcial Ovide (11è), Moisés Pérez (27è), Cristina Sanz (36ena) i Luz Adriana Leal (42ena).

La millor jugadora del trofeu ha estat la sueca Rebeca Larsen, que ha estat sisena en la classificació general. Hi han participat un total de 126 jugadors de 27 federacions d’Europa, Àsia i Amèrica que han competit en aquesta prova oberta a jugadors i jugadores de totes les federacions membres de la WTBA, sense cap tipus de restricció.

Gràcies als resultats obtinguts al trofeu, 12a prova del Circuit Europeu EBT Gold 2012, Dominic Barrett lidera el Circuit Europeu amb 565 punts. Osku Palermaa se situa en tercera posició, amb 450 punts, i Rebeca Larsen és la setena del rànquing europeu femení, amb 264 punts. Sandra Andersson (Suècia), amb 435 punts, lidera el circuit.