23.07.12

França s’imposa a Catalunya i el Congo en un triangular amistós de futbol sala

La Selecció Catalana tanca una temporada fantàstica amb una jornada festiva

La selecció de França s’ha endut el triangular amistós que aquest passat cap de setmana s’ha celebrat al Poliesportiu Eusebi Millan de Mataró. Els francesos han derrotat el Congo per 4-1 i han empatat amb Catalunya a 2. En el partit entre catalans i africans, els segons s’han imposat per 0-2. La Selecció Catalana ha realitzat un bon paper, tenint en compte que fa més d’un mes que va acabar la temporada oficial, i d’aquesta manera ha posat el punt final a una temporada marcada per l’excel·lent resultat del Campionat d’Europa, en què va acabar en la quarta posició.

El Catalunya-França va ser el partit més vibrant. Els dos favorits per guanyar el torneig van realitzar un partit de tu a tu, on Catalunya va tenir més oportunitats però la defensa de França va estar molt encertada. Els autors dels dos gols de Catalunya van ser Isaac Moreno i Edu Madueño. No va arribar el tercer gol per als homes de Juan Antonio Fernández i aquest 2-2 donava la victòria a França, que anteriorment havia derrotat per 4-1 a la República del Congo, mentre Catalunya havia perdut el primer partit per 2-0.

Els jugadors catalans que han participat al torneig han estat els porters Toni Téllez i Dani Asensio, i els jugadors Oscar Rodríguez, Isaac Moreno, David Gallego, Charly Asensio, Iván Mateo, Gabri Fargas, Sergio Montero, Victor López, Dani Gónzalez i Jesús Muñoz.