23.07.12

Catalunya comença dominant el Campionat del Món de biketrial

La Selecció Catalana s’ha imposat per nacions i en tres categories individuals

La Selecció Catalana de biketrial ha demostrat que va pel bon camí a l’hora de revalidar el títol mundial per nacions, que ja va aconseguir el 2010 i el 2011. L’estrena al Campionat del Món a Saix ha estat tot un èxit, amb tres victòries en categories individuals i la col·lectiva per països. Gemma Abant en categoria femenina, Rafa Tibau en sènior i Alan Rovira en poussin han estat els pilots catalans que han guanyat la primera prova i han deixat ben encarada la consecució del campionat, quan encara resten dues proves més.

La mala notícia ha estat la caiguda que va patir Dani Comas, que li va deixar un braç una mica tocat i li va impedir optar a la victòria. Malgrat tot, va ser quart i encara pot revalidar el títol mundial. En la categoria femenina, Mireia Abant va ser segona, per darrere de la seva germana Gemma, i és evident que el títol se’l tornaran a disputar les bessones. L’altre pilot català que va pujar al podi va ser Armand Mollà, que va ser segon en categoria júnior. Podeu consultar tots els resultats en aquest document.

Un cop disputada la primera prova, el Campionat del Món arribarà aquesta setmana a Catalunya. Divendres i dissabte es disputarà la segona prova de la competició a Igualada, en un espectacular circuit urbà. Us hi esperem per viure l’espectacle del biketrial i donar suport als pilots de la Selecció Catalana!