19.07.12

El 29J, una gran festa per Catalunya!!

La Plataforma Proseleccions dóna suport a la iniciativa “Catalunya vol viure en llibertat”


La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes vol donar suport a la iniciativa del PuntAvui i el9esportiu “Catalunya vol viure en llibertat”. Cal que totes les entitats, mitjans de comunicació, partits, fem front comú en aquest moment tant complicat per aconseguir la llibertat del nostre país. Només fent pinya ho aconseguirem. Per això des de la Plataforma donem suport a totes aquelles iniciatives que treballen amb aquest objectiu. I una d’elles és la festa que organitzen el PuntAvui i el9esportiu el proper 29 de juliol per anunciar ben fort que “Catalunya vol viure en llibertat”!

Tots aquells que vulgueu gaudir de la festa i donar suport a aquesta reivindicació podeu comprar les entrades amb un 33% de descompte amb el codi promocional que us ofereix la Plataforma Proseleccions. Només cal que visiteu el web www.catalunyavolviureenllibertat.cat i a l’hora de comprar l’entrada marqueu el logotip de les Seleccions Catalanes i introduïu el codi seleccio01. El preu normal de les entrades és de 12€ que amb aquest descompte passa a ser només de 8€. No hi ha excusa per passar una bona vetllada reclamant la llibertat del nostre país.

A més de la Plataforma Proseleccions hi donen suport entitats com Òmnium Cultural, la Plataforma per la llengua, l’Assemblea Nacional Catalana, partits com la CUP, ERC, CDC, Solidaritat, Reagrupament, i moltes altres entitats del país.

Informació general

Catalunya ha encetat un camí que no té retorn. Avui més que mai el país té l’oportunitat d’esdevenir un Estat propi. Cal que refermem amb grans demostracions públiques aquesta voluntat col·lectiva d’assolir la plena sobirania nacional.

Sumeu-vos a una proposta festiva, lúdica i cultural que és un nou acte de reafirmació nacional. El 29J milers de persones es donaran cita al Parc de la Devesa de Girona per viure una jornada única, on trenta-quatre dels principals grups musicals del país cantaran desinteressadament per clamar plegats per l’exercici del dret a decidir d’un poble que vol la llibertat.

Una trobada intergeneracional amb música per a tothom; perquè algun dia els nostres fills puguin dir als seus que ells també van ser allà, empenyent per aconseguir que Catalunya trobi el seu lloc a Europa.

Amb: Àngel Daban, Jordi Tonietti, Macedònia, Electrotoylets, Marge d’Error, Amelie, Els Catarres, Els Cremats, Pere Tàpias, Poble que Canta, Núria Feliu, Josep Tero, Biel Majoral, Miquel Gil, Pi de la Serra, Gospelians, De Calaix, Jaume Arnella, Carles Belda, Refugi (Joan Reig d’Els Pets), Terratombats, Joan Dausà i Els Tipus d’Interès, Alfons Encinas (Els Trobadors), Canimas, Bloc Quilombo, Xirois, Santi Arisa, Miquel Abras, Deskarats, PulpoPop, The Gruixut’s, Dekrèpits, Brams, Kitsch.