17.07.12

Els atletes catalans dels SkyGames reben un reconeixement institucional

La Plataforma ProSeleccions, la Generalitat i la FEEC han felicitat els corredors

Els atletes catalans que van participar als SkyGames del 30 de juny al 8 de juliol van viure ahir al Museu Melcior Colet de Barcelona un acte de reconeixement per tots els èxits que hi van aconseguir. El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, el president de la Plataforma ProSeleccions, Xavier Vinyals, i el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino, van felicitar els esportistes i els tècnics per les 15 medalles aconseguides en els campionats.

Ivan Tibau va lliurar una medalla a cada atleta com a “recompensa per l’esforç i per ajudar a fer més gran l’esport català”. Els atletes catalans que han aconseguit pujar al podi dels SkyGames són: Agustí Roc, Laura Orgué, Mireia Miró, Sílvia Leal, Francesc Freixer, Esther Hernández, Mireia Santesmases, Montse Martínez, Jessed Hernández, Mònica Ardid, Laia Andreu, Laura Balet i Núria Picas.

Precisament Picas va parlar en nom de tots els esportistes catalans i va recordar que “als SkyGames s’ha vist que Catalunya és una potència mundial en els esports de muntanya”, i va mostrar la seva esperança de que “aviat puguem competir oficialment sense que ningú ho impedeixi”.

Podeu trobar més informació sobre els SkyGames en els següents enllaços:
La gran mentida dels SkyGames
Campions sense reconeixement
Entrevista a Jordi Merino, president de la FEEC