16.07.12

Catalunya guanya 10 medalles a la Copa Intercontinental de bowling six

La Selecció Catalana s’ha imposat en 6 de les 7 categories

La participació de Catalunya en la Copa Intercontinental de bowling six, que s’ha disputat a El Salvador des de dijous fins dissabte de la setmana passada, ha acabat amb uns resultats fantàstics. Els jugadors de la Selecció Catalana han aconseguit 7 medalles d’or, 1 de plata i 2 de bronze. L’estadi “La cuna del mágico” de San Salvador ha estat la seu d’aquesta competició, on a més dels amfitrions i de Catalunya també hi ha participat la selecció de Guatemala.

En categoria individual, Sergi Arques i Marta Solé van superar amb molta claredat tots els rivals i van aconseguir la victòria en la categoria masculina i la femenina. A més, Gerard Albiol també va pujar al podi en acabar en tercera posició. Per parelles, Albiol i Arques també van guanyar l’or en categoria masculina, mentre a la femenina Solé i Mariona Llorens van ser terceres. En la categoria màster, Sergi Arques i Marta Solé van repetir la victòria que havien aconseguit en categoria individual, mentre Gerard Albiol va aconseguir la medalla de plata. Finalment, tant en la categoria d’equips com en la Copa Associació, Catalunya va arrodonir la seva fantàstica participació a la Copa Intercontinental amb dues medalles d’or col·lectives.

Des de la Plataforma ProSeleccions volem felicitar els joves jugadors de la Selecció Catalana que en aquesta primera experiència internacional han aconseguit uns resultats espectaculars. Enhorabona, campions!