16.07.12

Catalunya acaba en 5a posició a l’Europeu sub-21 de fistball

Alemanya, Àustria i Suïssa han pujat al podi masculí

La Selecció Catalana de fistball no ha pogut donar la sorpresa davant de rivals de més entitat, ha pagat la diferència de nivell i ha acabat en la cinquena posició del Campionat d’Europa sub-21. Diumenge al matí va caure contra la República Txeca per 3 sets a 1 el partit per decidir el quart i el cinquè lloc del campionat. El dia abans, havien perdut els quatre partits que han jugat per 2-0, contra Suïssa, Àustria, Alemanya i la República Txeca.

En la resta de la competició, Alemanya ha aconseguit el títol en imposar-se a la final a Àustria per 3 sets a 2, en un partit molt igualat que els austríacs haurien pogut resoldre al quart set, on van tenir opcions de guanyar el partit. En la categoria femenina, Àustria es va venjar i va superar les jugadores alemanyes per un contundent 3-0. Tant en nois com en noies, Suïssa, amfitriona de la competició, va aconseguir les medalles de bronze en desfer-se per 3-0 de la República Txeca i d’Itàlia, respectivament.

Més informació a www.faustball-diepoldsau.ch