11.07.12

Les Seleccions Catalanes a l’Acampada Jove

Aquest cap de setmana a Montblanc

Com ja va sent habitual des de fa anys, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes col·laborarà amb l’Acampada Jove de les JERC, a Montblanc, per donar a conèixer els esports en què Catalunya competeix a nivell internacional. En aquesta edició, el korfbal i el futbol sala seran els esports que podran practicar aquells que s’acostin a Montblanc a partir de dijous. A més, a la zona de concerts, cada nit hi haurà una parada informativa on tot aquell qui vulgui podrà demanar informació de les nostres seleccions i la lluita pel seu reconeixement internacional.

L’Acampada Jove està organitzada per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i aquest any arriba a la 17a edició. Durant tres dies farà les delícies del jovent amb concerts, xerrades, cultura popular… Podeu trobar tota la informació a www.acampadajove.cat