10.07.12

Catalunya, preparada per l’Europeu sub-21 de fistball

Es disputarà divendres i dissabte a Suïssa

La Selecció Catalana de Fistball participarà al Campionat d’Europa sub-21 que començarà divendres i acabarà dissabte a Diepoldsau (Suïssa). Gràcies a la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, les nostres futures promeses posaran a prova un any intens de treball per preparar aquesta competició.

Del 13 al 14 de juliol, Catalunya s’enfrontarà a Txèquia, Suïssa, Àustria i Alemanya en un sol grup de tots contra tots. La Selecció Catalana està formada per 8 jugadors, l’entrenador Miquel Barniol i com a cap d’expedició el secretari de l’Associació Fistball Catalunya, Jorge Fernández. Els jugadors convocats són: Albert López, Pau Garra, Gerard Urrea, Samuel Gasset, Jose Javier Blázquez, Walid Fawzy, Oriol Gasa i Adrià Martínez.

Les expectatives de Catalunya no són gaire altes, atenent que, a excepció de Txèquia, les seleccions rivals són molt potents, amb campionats interns molt importants i acumulen molta experiència. De totes maneres, Catalunya lluitarà per donar la sorpresa i aconseguir alguna victòria de prestigi en la competició.