09.07.12

Interessant debat sobre les Seleccions Catalanes a l’Escola d’Estiu de SI

Amb la presència de diversos protagonistes de l’esport català

Pràcticament un centenar de persones van assistir al debat sobre les Seleccions Catalanes que va tenir lloc a Arbúcies ahir al matí, en el marc de l’escola d’estiu de Solidaritat Catalana per la Independència (SI). En una taula rodona conduïda per la responsable de l’àrea d’esports de SI, Astrid Barqué, hi van participar Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Oriol Bargalló, jugador internacional d’hoquei i seleccionat català, Santiago Espot, president de Catalunya Acció, Quim Pastor, secretari general de la Federació Catalana de Patinatge, i Lluís Simon, periodista d’El 9 Esportiu.

Sergi Blázquez va exposar la feina de la Plataforma ProSeleccions, que ha aconseguit el reconeixement de 21 esports i treballa per a que molts altres també ho puguin assolir. Tots els ponents van estar d’acord que amb l’estat propi totes les federacions ho tindrien més fàcil, però fins que no arribi aquest dia cal seguir treballant perquè cada èxit internacional de les Seleccions Catalanes beneficia l’esport català i afavoreix la difusió de la marca Catalunya a tot el món.