06.07.12

La Secretaria General de l’Esport rep l’Assemblea Nacional Catalana

La Plataforma ProSeleccions ha estat present a la trobada com a membre de la sectorial d’esports

La Plataforma ProSeleccions ha acompanyat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) en la trobada amb el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, que ha tingut lloc aquest dimecres. Com a membre de la sectorial d’esports de l’ANC, l’han representada el vicepresident Sergi Blázquez i el coordinador Francesc Serra, juntament amb Carles Castellanos, vicepresident de l’ANC, i Josep Maria Santasusana, coordinador de la sectorial. Per part de la Secretaria General de l’Esport, a més de Tibau també hi eren el subdirector Oriol Marcé i el delegat a Barcelona, Santi Siquier.

La reunió ha estat molt cordial i ha servit per presentar els projectes de la sectorial d’esports amb l’objectiu de cercar la col·laboració de la Secretaria i del govern en matèria esportiva. Des de l’ANC se’n fa una valoració positiva i s’espera que en el futur es mantingui oberta aquesta via de comunicació.