05.07.12

Acaba el Mundial juvenil de bowling

Discrets resultats del representant de la Selecció Catalana, Francisco Suárez

El 12è Campionat del Món juvenil, que s’ha disputat a Bangkok (Tailàndia) del 24 de juny al 3 de juliol, ha comptat amb la participació de gairebé 300 esportistes de 50 països diferents. Han estat 12 dies de competició en què els millors jugadors de bowling de menys de 21 anys del món han competit en cinc modalitats diferents. El jugador de la Selecció Catalana Francisco Suárez era un dels més joves del torneig, amb només 16 anys. Malgrat tot, ha estat el 80è classificat en la categoria individual, i el 125è a l’All events, on també s’hi sumaven els resultats de totes les proves (individuals, dobles i per equips).

En les posicions finals del medalles, Corea del Sud ha estat la triomfadora amb cinc medalles d’or i tres de bronze, seguida dels Estats Units amb tres d’or, tres de plata i una de bronze. Cal destacar que el país asiàtic va aconseguir sis dels vuit metalls en categoria femenina, on va destacar una jugadora per sobre de la resta: Hwang Yeon-Ju, que va aconseguir quatres ors i un bronze pel seu país en les cinc categories on va participar. En categoria masculina, el més destacat va ser el nord-americà Marshall Kent, amb dos ors, dues plates i un bronze.

Cal felicitar Francisco Suárez, que en aquests campionats ha adquirit una experiència molt important contra rivals més consagrats i a més ha ajudat a dur el nom de Catalunya a tot el món. Enhorabona!