04.07.12

Les Seleccions Catalanes seran tema de debat a l’Escola d’Estiu de SI

Aquest diumenge al pavelló d’Arbúcies a les 10.30h

L’Escola d’Estiu de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) acollirà el proper diumenge 8 de juliol, a Arbúcies, una taula rodona d’estricta i plena actualitat. Amb el títol “On son les Seleccions Catalanes?”, la Plataforma ProSeleccions i d’altres representants de diferents sectors de l’esport català analitzaran l’estat de la qüestió a dia d’avui, amb la notable presència de jugadors catalans a la passada Eurocopa i l’inici dels Jocs Olímpics. L’acte tindrà lloc al pavelló del poble a les 10.30h del matí.

En un debat conduït per la responsable de l’àrea d’esports de SI, Astrid Barqué, es comptarà amb la participació de Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Oriol Bargalló, jugador internacional d’hoquei i seleccionat català, Santiago Espot, president de Catalunya Acció, Quim Pastor, secretari general de la Federació Catalana de Patinatge, i Lluís Simon, periodista d’El 9 Esportiu i autor del llibre “Catalunya contra Espanya, el partit interminable”, sobre les Seleccions Catalanes.